Tijdens de vrijwilligers-café middag was er een workshop op 7 oktober 2019 van 15.30 uur-17.00 uur in het Zonnehuis, in Vlaardingen. Het thema was ‘Eenzaamheid’. Een aantal uren ervoor had ik me officieel aangemeld als vrijwilliger. Deze workshop wilde ik beslist niet missen en ik heb mij direct aangemeld. Door het plotseling overlijden van mijn man, nu ruim een jaar geleden, was dit een schot in de roos. Voor mij was dit niet zomaar een lezing/workshop. Het kwam allemaal heel diep bij me binnen.
Kort voor de workshop had ik een gesprekje met Arianne Zevenbergen en het gesprek was meteen heel boeiend, we gingen meteen de diepte in. Hoe kort ook dit gesprek was, ná de workshop heb ik nog contact gezocht met Arianne. Dat resulteerde dat zij een keer bij mij thuis – op mijn verzoek – ruim anderhalf uur nog over dit onderwerp EENZAAMHEID hebben doorgesproken. Een hele bijzondere aanvulling in dit stukje van mijn leven, waar ik veel aan heb gehad en nog heb.

Joke (79 jaar), Vrijwilliger Zonnehuis