Arianne was voor mij de collega waar ik op kon bouwen en mee kon sparren en samen hebben we bij Seniorenwelzijn “Welzijn op Recept” in Schiedam en Vlaardingen op de kaart gezet.  Arianne is gestructureerd en kan goed haar visie omzetten in plannen en zoekt de samenwerking  en onderzoekt alle mogelijkheden om haar plannen te realiseren. In projecten houdt ze goed de regie en zorgt ervoor dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze is niet iemand die daarbij zelf op de voorgrond treedt.

Arianne neemt haar werk serieus en is een warme en betrokken persoonlijkheid. Dit straalt ze uit en door haar wordt iedereen werkelijk gezien en gehoord. Ze heeft een rustige en beschouwende kant maar kan ook uitbundig zijn en vol enthousiasme.

Reflecteren op haar handelen, anderen in hun kracht zetten, maar hen ook de tijd geven om te groeien. Arianne heeft de gave om op een natuurlijke manier de thema’s van het leven bespreekbaar te maken. Ze is echt een gevoelsmens en schuwt het spirituele niet maar is toch ook soms heerlijk aards en praktisch.

Mirjam Dijkstra – collega Welzijnsadviseur